Recent News

Zaterdag 4 oktober vindt er weer een NVM Open Huizen Dag plaats. Op deze dag kunt u zonder afspraak door heel het land ongeveer 50.000 huizen vrijblijvend bezichtigen. Wanneer u plannen heeft om binnenkort een huis te kopen, is dit de ultieme kans om veel mogelijke huizen te bekijken.

Om er achter te komen hoe u uw potentiële huis kunt gaan financieren, houdt de ING die dag ook een open huis. Zonder afspraak te maken kunt u met een van hun hypotheekadviseurs een gratis gesprek aangaan. Zij kunnen u vrijblijvend vertellen wat voor bedrag er in uw geval maximaal geleend kan worden voor de aanschaf van een nieuw huis.

In totaal doen er 72 ING kantoren mee met de Open Huizen Dag en kunt u er tussen 10.00 en 16.00 uur voor een hypotheekgesprek terecht. Om een goed advies te kunnen geven, is het handig als u uw inkomensgegevens meebrengt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een loonstrook en/of jaaropgaaf.

Er zijn verschillende hypotheken die afgesloten kunnen worden. Per situatie wordt er bij de ING gekeken wat de beste soort hypotheek is voor het huis. Zo kunt u een annuïteitenhypotheek, lineaire hypotheek, aflossingsvrije hypotheek, krediethypotheek, levenhypotheek, of een bankspaarhypotheek afsluiten bij de ING. Een combinatie van hypothecaire leningen is ook mogelijk.

Kom dus op 4 oktober langs op uw dichtstbijzijnde ING kantoor en weet gelijk de financiële mogelijkheden voor uw droomhuis.

News Reporter